Behandelingen

Sauna Het Kuurhuys biedt verschillende Wellness behandelingen aan, namelijk gezichtsbehandelingen, massages en pakkingen. Bij deze behandelingen wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke producten. Wellness behandelingen kunnen met of zonder sauna bezoek geboekt worden.
Alle behandelingen dienen vooraf gereserveerd te worden.

Het is ook mogelijk om een Duo behandeling (bv. gezichtsbehandeling en massage tegelijkertijd) bij ons te boeken!

Andrea Boskma
Mijn naam is Andrea Boskma, ik ben schoonheidsspecialiste bij Sauna Het Kuurhuys. Sinds 2013 ben ik schoonheidsspecialiste. Ik heb de opleiding gevolgd bij La Lique Cosmetics in Heerhugowaard. Na mijn basis opleiding heb ik de allround opleiding gevolgd, waar ik een aantal specialisaties heb behaald. Onder andere: Acne, huid verbeterende massage, shiatsu en wellness behandelingen.
Belangrijk voor mij is dat u zich volledig kunt ontspannen en kunt genieten van een heerlijke behandeling. Niet alleen u maar ook uw huid krijgt een verwen momentje.
Uw sauna bezoek uitbreiden met een verwennerij voor jezelf? Of wilt u liever alleen een gezichtsbehandeling of massage? Dat kan!

Onze gezichtsbehandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, waarbij het ‘’dagelijks’’ vuil van de huid wordt verwijderd. De dieptereiniging wordt door middel van een lysing of scrub uitgevoerd. Hierbij worden de dode huidcellen van de huid verwijderd. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd en daarna kunt u genieten van een heerlijke massage en voedend masker. Als afsluiting wordt er een heerlijke crème aangebracht.

Onze gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met de producten van Lumineus Cosmetics. Alle Lumineus Natural Cosmetics productlijnen bestaan uit uitgebalanceerde formules met een hoge concentratie werkzame ingrediënten. De unieke werkzame ingrediënten zijn specifiek gekozen voor de verschillende producten. Rijstkiemolie is de basis voor alle Lumineus producten. De unieke moleculaire samenstelling van rijstkiemolie zorgt voor een snelle en diepe opname van alle werkzame ingrediënten.
Bij uw behandeling of los te boeken;

  • Epileren
  • Verven van de wimpers en/of wenkbrauwen
  • Harsen van de bovenlip en/of kin

Erdal Eyi
Mijn naam is Erdal Eyi en ik ben 40 jaar oud. Ik heb mijn massagediploma gehaald bij de Vereniging van Sportmasseurs. Hierna ben ik in de Spa & Wellness branche voor verschillende 5-sterren hotels gaan werken. Bij elkaar heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan als masseur in Turkije. Gedurende deze periode heb ik mij gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken.
Voor mij is het belangrijk om je op je gemak te voelen op de massagetafel. Dan pas kun je écht genieten van een massage.
Dit hoeft natuurlijk niet altijd alleen maar een massage ter ontspanning te zijn.

Heb je bijvoorbeeld problemen in je nek, rug of schouders, geef dit dan aan, zodat wij samen een passende massagetechniek kunnen uitkiezen om aan deze problemen te werken!

Tarieven
Gezichtsbehandeling € 34,95
Epileren € 10,00
Epileren tijdens gezichtsbehandeling € 8,50
Wenkbrauwen of wimpers verven € 9,50
Wenkbrauwen verven en epileren  € 17,00
Wimpers en wenkbrauwen verven + epileren  € 24,50
Harsen van bovenlip of kin € 9,50
Harsen van bovenlip en kin € 17,00
Rugpakking € 39,95
Lichaamspakking € 59,95
Lichaamsmassage van 60 minuten € 54,95
Deelmassage van 30 minuten € 34,95
Een deelmassage is te boeken vanaf twee massages.