Zonnebank

Het is algemeen bekend dat Vitamine D goed is voor lichaam en geest van de mens. Vitamine D heeft een positieve bijdrage voor het concentratievermogen, werkt bij het tegengaan van vermoeidheid en heeft bovendien ook een positieve uitwerking op het humeur. Zonlicht van de zon of van de Zonnebank zorgen ervoor dat Vitamine D wordt aangemaakt. In Nederland hebben we vaak helaas te weinig  zon om Vitamine D te blijven aanmaken. Een goede reden om af en toe eens heerlijk de Zonnebank op te zoeken.
Daarnaast kan de zonnebank een goede bijdrage leveren aan voorbereidingen van de zomer. Doordat het lichaam in de wintermaanden al wat pigment heeft kunnen opbouwen, is de kans op verbranden in de zomer aanzienlijk minder. Natuurlijk moet je de huid wel altijd blijven insmeren in de zon om huidziekten te voorkomen.
Ook onder de zonnebank is het van belang dat je het lichaam beschermt. Om die reden hebben wij een extra service. Sauna Het Kuurhuys zorgt ervoor dat er bij de Zonnebank beschermende présun lotion aanwezig is, zodat je jezelf vooraf kunt insmeren. Ook zorgen wij ervoor dat er Lotion aftersun aanwezig is, speciaal voor na de zonnebank zodat de huid goed verzorgd blijft.

Vanaf 18 jaar is iedereen welkom bij de Zonnebank van Sauna Het Kuurhuys. Het is mogelijk om de Zonnebank te reserveren zonder dat je naar de Sauna gaat. Bij het eerste bezoek is het, indien gewenst, van belang om de huidtype te bespreken. Wij willen je erop wijzen dat bij twijfel of medische klachten het verstandig is om eerst advies van een arts te raadplegen.

Prijs Zonnebank:

1 munt voor 20 minuten € 8.95
10 ritten kaart € 79.95