Over Ons

Wij heten je van harte welkom in Sauna Het Kuurhuys! Allereerst zullen wij ons even voorstellen.
Sinds 1 januari 2013 zijn wij de trotse eigenaren van Sauna Het Kuurhuys. Hendrik en Michèle Visser. Naast de eigenaar zijn wij ook de gastheer en gastvrouw en hopen wij je de ruimte, gelegenheid, persoonlijke aandacht en gastvrijheid te geven waardoor je je heerlijk kunt laten verwennen en kunt ontspannen. Sinds 1 januari 2015 hebben wij Restaurant Bij Ons Thuys, gelegen naast de Sauna, geopend en kunnen wij ook de interne mens verzorgen.

Al vrij snel nadat we elkaar leerden kennen hadden wij de droom om in de toekomst samen een kleinschalig bedrijf te runnen. Hendrik had deze droom altijd al, hij komt uit een ondernemersgezin en was altijd al vastberaden ooit voor zichzelf te beginnen. Met onder andere zijn achtergrond als Internationaal Hulpverlener en Event Manager heeft hij een groot organisatietalent ontwikkeld, wat uitermate belangrijk is bij het runnen van een eigen bedrijf. Michèle is aangestoken door zijn vastberadenheid en is al langere tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij haar creativiteit in kwijt kan. Door onder andere haar achtergrond als Maatschappelijk Werker en haar sociale karakter, heeft zij een grote flexibiliteit in het werven en behouden van contacten ontwikkeld, wat ook uitermate belangrijk is bij het runnen van een eigen bedrijf.

Wij hebben deze eigenschappen samengevoegd en daarbij werd onze droom een doel, namelijk om samen een bedrijf op te zetten.

Onze gezamenlijke interesse ging uit naar een Saunabedrijf. Naast dat we beiden fervente sauna gangers zijn vinden we het belangrijk om met het te starten bedrijf iets voor anderen te kunnen betekenen in de zin van ontspanning. Daarnaast houden we er, zorgzaam als we zijn, van om anderen in de watten te leggen en een mooie ontspannen dag te laten beleven. De sauna zou wel kleinschalig moeten zijn, zodat we het bedrijf samen kunnen runnen en we de gasten persoonlijke aandacht en huiselijke gastvrijheid kunnen bieden. Het Wellness complex op Recreatiepark Wiringherlant sloot goed aan bij onze droom. Uiteindelijk hebben we besloten om onze roots in Katwijk en Leiden achter te laten en te vertrekken naar de Kop van Noord-Holland om daar Sauna Het Kuurhuys tot een unieke wellness beleving te maken!