Home

Privé verhuur Sauna Het Kuurhuys… Even een momentje voor jezelf! Op slechts 30 snelweg minuten vanaf Amsterdam-Noord, bevindt zich in de kop van Noord-Holland de ideale plek om te onthaasten; Sauna Het Kuurhuys.

Klein maar méér dan compleet

Sauna Het Kuurhuys is een van de kleinste wellness centra’s van Noord Holland waarin tóch alle faciliteiten aanwezig zijn om heerlijk tot rust te komen, te ontspannen en te genieten. Bij ons vind je een unieke wellness beleving. Naast ons complete aanbod aan faciliteiten vind je gemeende persoonlijke aandacht, een schitterende ligging aan de Waddenzee en een keur aan regionale producten. Het karakteristieke pand maakt de beleving compleet.

Privé Verhuur

Rust staat bij ons centraal. Wij willen over een plek beschikken waar een ieder graag naartoe gaat om zijn of haar rust en ontspanning te pakken, alleen of met anderen en een plek waar een ieder zich welkom voelt. Wij hebben het geluk om dit voor anderen te kunnen realiseren en doen dit dan ook met liefde. Er zijn diverse redenen waarom je een sauna privé zou willen huren. Misschien wil je wel eens met een besloten groep naar de sauna , vindt je het een te grote stap om naar een openbare sauna te gaan, of je wilt graag met je partner het rijk voor jullie alleen? Bij ons kan het!

Reserveren

Wij zijn geopend op woensdag en donderdag van 16.00 tot 22.oou. Vrijdag tot en met zondag zijn wij geopend van 12.00 tot 22.oou.

Wij werken uitsluitend op reservering.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 50 reviews
by Anonymous on Sauna het Kuurhuys

Gezellig, sfeervol. Alles aanwezig voor een avond ontspanning. We zijn warm ontvangen door super gemotiveerde jonge eigenaren. Volgende reservering is alweer gemaakt.

by Anonymous on Sauna het Kuurhuys

Gemoedelijk, persoonlijk, gezellig! Het eten was erg lekker, gebruikmakend van lokale producten. Aanrader.

by Anonymous on Sauna het Kuurhuys

Een heerlijke dag beleefd, slenterend van het ene warme huisje naar het andere, de jacuzzi en de fantastische massage. Dat ga ik vaker doen hoor. Complimenten, Michèle, Hendrik en Andrea.

by Anonymous on Sauna het Kuurhuys

Wat een leuke sauna. De ingang is een restaurant, waar ik welkom geheten werd door het jonge echtpaar dat dit in 2 jaar heeft opgebouwd. Het is een klein saunacomplex, maar met genoeg faciliteiten om je urenlang te vermaken. Daar kom ik vast nog vaak terug!

by Anonymous on Sauna het Kuurhuys

Gezellig kleine sauna in stille omgeving. Antiek aandoend, doch keurig onderhouden. Vriendelijke eigenaren en medewerker. Warm welkom.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»